logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Masterclass Een date met jezelf'
25feb

Masterclass Een date met jezelf

Donderdag 25 februari 2021.

Wat is eigenlijk jouw eigen aandeel in je liefdesgeluk? In navolging op het webinar ‘Liefdesboost’, in april 2020, organiseert Mingle the Single op donderdagavond 25 februari 2021, in samenwerking met trainer, coach, inspirator en oprichter van Levensboost, Simone van den Berg, nu de uitgebreide online masterclass 'Een date met jezelf' op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Masterclass ‘Een date met jezelf’

Tijdens  deze masterclass wordt er ingezoomd op de binnenwereld van de deelnemers wat betreft liefde en relaties en wordt er, aan de hand van groepsopdrachten, een mooie stap gemaakt naar meer bewustwording van de verlangens &  het ‘droom’liefdesleven. Want hoe beter je weet wat je wilt en wat bij jou past, hoe meer je dit ook voor elkaar krijgt (en de juiste personen op liefdes- en relationeel gebied aantrekt).

Virtueel daten

Naast de masterclass zijn er ook nog kaarten beschikbaar voor het Virtueel Daten op 16 februari (25-40 jaar, 2 maart (40-55 jaar) en 9 maart (65+). Je gaat dan daten zoals je normaal in een café of restaurant zou doen, maar nu doe je dit achter je laptop vanuit huis. De 2 hostessen zitten achter de camera klaar om je hartelijk te ontvangen in de virtuele kroeg. Na een korte uitleg ga je in groepjes uit elkaar en ga je andere mensen ontmoeten. Het virtueel daten zit inmiddels voor één derde vol, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Aanmelden

Aanmelden voor de online masterclass en het virtueel daten kan via www.minglethesingle.nl of via info@minglethesingle.nl. Het enige wat men nodig heeft om te kunnen meedoen is een laptop, tablet of smartphone met een goede internetverbinding.

Mingle the Single

In januari 2020 organiseerde Mingle the Single voor het eerst samen met kinderopvangorganisatie Kivido een gezellige avond speciaal voor Hoeksche Waardse alleenstaande ouders, maar ook vrijgezellen zonder kinderen waren welkom. Met meer dan 40 deelnemers was deze avond zeer geslaagd en werden er direct meer data geprikt.

Real-life daten of nieuwe mensen ontmoeten is helaas nog steeds niet goed te realiseren in deze tijd met de Corona maatregelen. Daarom organiseert Mingle the Single zolang online bijeenkomsten voor de Hoeksche Waardse vrijgezellen en daarbuiten.

Gelukkig zijn er ook wel een aantal offline events geweest zoals het ‘Solexrijden voor Singles’ in juli en twee gezellige middagen ‘Kanovaren’ in september.  En met succes, er zijn meerdere matches ontstaan uit deze sessies. Zodra het weer kan, zullen de bijeenkomsten dan ook weer offline gaan plaatsvinden.

Contactinformatie:
Locatie: Online
Organisator: Mingle the Single
Email:info@minglethesingle.nl
Website:http://www.minglethesingle.nl


Deel dit bericht met je vrienden!