logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Speurtocht door de Hoeksche Waard'
15feb

Speurtocht door de Hoeksche Waard

Van maandag 15 februari 2021 tot en met maandag 1 maart 2021.

Een ouderwetse sterrit. Met een thermoskan koffie en broodjes voor onderweg. Thuis in de Hoeksche Waard is een speurtocht met de auto langs monumenten in de Hoeksche Waard. Met een poëtische touch en een wedstrijdelement. Tussen 15 februari en 1 maart 2021 kan de sterrit worden gereden. De winnaar krijgt een leuke hoofdprijs uitgereikt.

De tocht leidt kriskras door de Hoeksche Waard langs de hoogtepunten van ons cultureel erfgoed. Onderweg beantwoorden de automobilisten vragen en verzamelen zij letters. Uiteindelijk hebben zij aan het eind van de puzzelrit genoeg informatie om de hamvraag te beantwoorden: welk gedicht is dit?

Abracadabra? Nieuwsgierig? Doe mee met deze puzzelroute van circa 80 km, die ongeveer twee uur duurt. Coronaproof in uw eigen auto, een leuk verzetje en nog leerzaam en cultureel ook. Stuur de oplossing in en wie weet win je een leuke prijs.

Thuis in de Hoeksche Waard – speurtocht langs monumenten in de Hoeksche Waard. Gratis beschikbaar vanaf 15 februari. Schrijf je in via activiteiten@debhw.nl en dan krijg je van ons de route met herkenningspunten en vragen voor onderweg.

Contactinformatie:
Locatie: Hoeksche Waard
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!