logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Ontmoet Dichters Online live'
04feb

Ontmoet Dichters Online live

Donderdag 4 februari 2021.

Als afsluiting van de Poëzieweek 2021 organiseert Probiblio* in samenwerking met bibliotheken op donderdagavond 4 februari 2021 de poëzieavond Ontmoet Dichters Online. Het wordt een avond met voordrachten, interviews en de mogelijkheid om vragen te stellen.

Je kunt deze avond kijken en luisteren naar: Tsead Bruinja, Iduna Paalman, Maureen Ghazal en Daniëlle Zawadi.

Ontmoet Dichters Online

Ontmoet Dichters Online wordt georganiseerd na 2 succesvolle rondes van het programma Ontmoet Schrijvers Online. Vanwege de coronamaatregelen konden schrijvers niet meer fysiek een bibliotheek bezoeken om voor te lezen, geïnterviewd te worden en met hun lezers in gesprek te gaan. Voor ons als bibliotheken een mooie gelegenheid om schrijvers én boeken in het zonnetje te zetten en onze leden ondanks de blijvende coronamaatregelen te betrekken bij de bibliotheek.

De presentatie van de avond is in handen van de Rotterdamse dichter Daniël Dee. De avond wordt mogelijk gemaakt door Probiblio en de volgende 10 bibliotheken: Bibliotheek Amstelland, De Boekenberg, Bibliotheek Oostland, Bibliotheek IJmond-Noord, Theek5, Bibliotheek Rotterdam, Bibliotheek Zuid-Kennemerland, Bibliotheek Katwijk, Bibliotheek Aan den IJssel en Bibliotheek Aanzet.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de agenda op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard, onder het kopje ‘Actueel’. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden.

*Probiblio ondersteunt bibliotheken bij hun werk.

Contactinformatie:
Locatie: Online
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!