logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Quiz Oud-Beijerland in de verleden tijd'
29dec 2020

Quiz Oud-Beijerland in de verleden tijd

Dinsdag 29 december 2020, van 19:30 uur tot 20:15 uur.

Wie weet het meest over de geschiedenis van Oud-Beijerland? Hoe lang bestaat het dorp al, waar stond de oudste boerderij en wie is de stichter? Met vragen zoals deze kom je er achter in de spannende online quiz: Spuidorp historisch bekeken. Doe mee aan de online quiz historie in de Hoeksche Waard.

In samenwerking met de Historische Vereniging Oud-Beijerland (HVOB) presenteert de Bibliotheek Hoeksche Waard deze maand een online geschiedenisquiz. Leuk en leerzaam. Twintig vragen rondom het thema geschiedenis in Oud-Beijerland. Daar kan je veel kanten mee op. Juist op ons eigen oude vertrouwde mooie eiland.

De vragen zijn samengesteld door de HVOB rond een viertal thema’s. Juist de lokale weetjes, de rijke historie van het dorp, de monumenten, oude industrie, bijzondere inwoners en stichters zullen aan de orde komen. Een van de leden van de HVOB stelt een gezellige en verrassende hoofdprijs ter beschikking. Deze zal bij gelegenheid in januari 2021 worden uitgereikt.

Wie wil kan gratis deelnemen aan de online quiz, die is te volgen op dinsdag 29 december van 19.30 uur tot 20.15 uur op de Facebook pagina van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Je hebt hiervoor geen Facebook account nodig. Gewoon vanuit huis en gegarandeerd veilig.

De vragen zijn te beantwoorden via de tool Socrative.com Je logt in als student en gaat naar de kamer (room) van BibliotheekHW. De bibliotheek zet de quiz op 29 december om 19.30 online. Er zijn leuke prijsjes te winnen. Doe mee en wie weet win je de hoofdprijs!

Offline quiz

Ook offline kunt u mee doen met de quiz. Klik hier voor de vragen, en stuur uw antwoorden tot uiterlijk 28 december 2020 naar activiteiten@debhw.nl. Onder de beste inzendingen wordt een heerlijke taart van Bakker Boender verloot.

Contactinformatie:
Locatie: Online
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!