logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Jongerendebat: het zwijgen van Maria Zachea'
24nov

Jongerendebat: het zwijgen van Maria Zachea

Dinsdag 24 november 2020 vanaf 14:00 uur.

Op dinsdag 24 november 2020 wordt een jongerendebat gehouden in de aula van het Hoeksch Lyceum te Oud-Beijerland ter ere van Nederland Leest. Jongeren debatteren over stellingen rondom deze bestseller van Judith Koelemeijer. Of je nu een van de jongeren wil supporten, of gewoon geïnteresseerd bent in een prikkelende discussie, iedereen is welkom.

Onder toeziend oog van een deskundige jury, gaan de jongeren met elkaar in discussie over de aangrijpende roman van Koelemeijer. Het debat vindt plaats onder leiding van een professionele gespreksmoderator.

Dit debat is onderdeel van de landelijke bibliotheekactie Nederland Leest. De Bibliotheek Hoeksche Waard doet de lezers een boek cadeau. Achterliggende gedachte is dat mensen het lezen en met elkaar in gesprek gaan. Wat vinden de jongeren van deze literaire roman? Wat zien zij in deze alledaagse geschiedenis? En hebben zij goede argumenten? Het zal erom spannen: wie krijgt gelijk?

De Bibliotheek Hoeksche Waard werkt met een coronaprotocol. Daarbij is anderhalve meter afstand houden een must. Evenals het dragen van een mondkapje en handen desinfecteren bij de entree. Bij gezondheidsklachten thuisblijven. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via de agenda op de website www.debhw.nl of in de Bibliotheek.

Jongerendebat | Dinsdag 24  november | aanvang 14.00 uur |  aula Hoeksche Lyceum | Hoefsmid 1| Oud-Beijerland | toegang gratis

Contactinformatie:
Locatie: Aula Hoeksch Lyceum, Hoefsmid 1 in Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!