logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Helpen met huiswerk, hoe doe je dat?'
29okt

Helpen met huiswerk, hoe doe je dat?

Donderdag 29 oktober 2020, van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Als kinderen naar de brugklas gaan krijgen ze ineens te maken met veel huiswerk en proefwerken. Voor ouders valt het niet altijd mee om hun kind daarin goed te begeleiden. Want waar moet je opletten? Is strenge begeleiding nodig? Wat laat je over aan je kind? Vragen die voor veel ouders spelen. Vooral in coronatijd. Studiekring Oud-Beijerland verzorgt in de Bibliotheek een workshop huiswerkbegeleiding voor ouders.

Bij Studiekring Oud-Beijerland hebben ze heel wat ervaring met het plannen en organiseren van het schoolwerk en de omringende problemen die daarbij kunnen ontstaan. Daarom deze workshop “helpen met huiswerk”, speciaal voor ouders die wel wat hulp kunnen gebruiken bij de ondersteuning van hun kind in het schoolwerk.

Juist omdat de veranderingen voor kinderen op de middelbare school zo groot zijn, vraagt het heel wat van ouders om te zorgen dat alles soepel verloopt. Hoe doe je dat? Hoor er alles over tijdens de workshop in de Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland.

Donderdagavond 29 oktober 2020 van 19.30 tot 21.00 in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum | Lindenhoeve | Steenenstraat 24 | Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl onder het kopje agenda of bij de balie in de Lindenhoeve. Toegang is € 6,00 of € 3,00 met je biebpas. Om de coronamaatregelen te garanderen wordt een beperkt aantal deelnemers toegelaten. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!