logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'BoekStart workshop muziek met Suze'
28okt

BoekStart workshop muziek met Suze

Woensdag 28 oktober 2020 vanaf 10:30 uur.

Speciaal voor (groot)ouders en hun (klein)kindje organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop muziek met Suze. Deze muzikale workshop is leuk voor kindjes van 3 maanden t/m 4 jaar.

Dat baby's van muziek houden lijken we instinctief aan te voelen. We neuriën, zingen en wiegen baby's wanneer ze onrustig zijn en zetten een muziekdoosje aan of zingen een liedje bij het slapen gaan. Bij het ouder worden blijft deze liefde voor muziek vaak in stand. Peuters zijn over het algemeen dol op liedjes luisteren en zingen en dansen. Naast het kalmeringseffect en het plezier is bezig zijn met muziek ook nog eens leerzaam. Het stimuleert de taal- en klankontwikkeling, waardoor kinderen automatisch bezig zijn met het leren praten.

De vrolijke en leerzame workshop is op woensdag 28 oktober 2020 om 10.30 uur in de Bibliotheek Numansdorp. Er worden liedjes gezongen, er wordt gedanst en op instrumentjes gespeeld.

De Bibliotheek organiseert regelmatig activiteiten voor baby’s en hun ouders: BoekStart workshops. Tijdens de workshop is het voor ouders mogelijk om gelijk hun kleintje in te schrijven bij de Bibliotheek. Dit is gratis en men krijgt ook nog een leuk BoekStartkoffertje mee. In dit koffertje zitten onder andere twee babyboekjes en een folder over voorlezen.

Deelname aan dit programma kost € 2,00 per persoon. Dit geldt voor zowel ouders als kinderen. Aanmelden kan via de agenda op www.debhw.nl.
Vooraf aanmelden is verplicht i.v.m. het coronaprotocol.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!