logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Webinar TikTok'
22okt

Webinar TikTok

Donderdag 22 oktober 2020, van 19:30 uur tot 20:30 uur.

Het komt uit China. Het is razend populair. Het zit in de irritatie-zone van Trump. TikTok is de naam. Wat is het en hoe werkt het? Met die vraag maakt de Bibliotheek Hoeksche Waard een webinar. Gewoon te volgen vanuit huis. Veiliger kan niet. Meld je aan en doe mee met de (online) webinar van Bibliotheek Hoeksche Waard op donderdagavond 22 oktober 2020 19.30 uur tot 20.30 uur.

Wie dacht dat Facebook, Instagram of Snapchat hip is, loopt eigenlijk achter de feiten aan. TikTok is het nieuwe normaal. Gevaarlijk is het ook en het is een wapen in de handen van China. Tenminste….. Als we de berichten in de pers mogen geloven. Maar klopt dat ook?

Wat is TikTok eigenlijk? En hoe werkt het? Tijdens de webinar van de Bibliotheek Hoeksche Waard krijg je antwoord op deze en andere vragen. Wie zitten op TikTok? Waarom is het zo populair? En: moeten wij ook op TikTok?

De webinar van de Bibliotheek Hoeksche Waard is coronaproof, want gewoon te volgen vanuit huis. Deelname is gratis. De webinar is live te volgen via de Facebook pagina van Bibliotheek Hoeksche Waard op donderdag 22 oktober van 19.30 uur tot 20.30 uur. Er is hiervoor geen Facebook account nodig.

Contactinformatie:
Locatie: Online
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!