logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Minecraft workshop kastelen'
21okt

Minecraft workshop kastelen

Woensdag 21 oktober 2020, van 10:00 uur tot 12:30 uur.

Het computerspel Minecraft is ongekend populair bij kinderen. Met Minecraft kun je naar hartenlust bouwen en met deze workshop in de Bibliotheek van Numansdorp leer je ook nog iets over de kastelen in de Middeleeuwen!

Heb je altijd al een kasteelheer of jonkvrouw willen zijn? Grijp nu je kans met deze leuke Minecraft workshop en bouw je eigen kasteel!

In een Middeleeuws kasteel woonden een heleboel mensen: de kasteelheer, zijn familie, soldaten, dienstmeisjes, bedienden en stalknechten. En voor al deze mensen moet er natuurlijk ruimte zijn in het kasteel! Een Middeleeuws kasteel is daarom opgebouwd uit verschillende onderdelen met allemaal een eigen functie. Aan de hand van onder andere Slot Loevestein leer je alles over de opbouw en bouwwijzen van Middeleeuwse kastelen. Vervolgens bouw je zelf een écht Middeleeuws kasteel.

Meedoen?

Ben je tussen de 9 en 14 jaar en lijkt jou dit een uitdaging? Meld je dan aan voor dit bouwavontuur op woensdag 21 oktober 2020 in de Campus van de Bibliotheek Numansdorp (eerste etage). Minecraft ervaring is een must! Dit doe je via de agenda op www.debhw.nl. Kosten: € 2,50 met biebpas en € 5,00 zonder biebpas.

Wij zorgen voor iPads en jij voor een goed humeur! Het begint om 10:00 uur en eindigt om 12.30 uur. Bij voldoende belangstelling is er ‘s middags nog een workshop.

Vooraf aanmelden is verplicht i.v.m. het coronaprotocol.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!