logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Virtuele Walk & Talk voor singles van 60+'
18okt

Virtuele Walk & Talk voor singles van 60+

Zondag 18 oktober 2020 vanaf 15:00 uur.

De georganiseerde Walk & Talk voor alleenstaanden van 60+ op zondag 18 oktober 2020, zal in virtuele vorm online plaatsvinden.

“Door de aangescherpte maatregelen is het helaas niet toegestaan om elkaar in levende lijven te ontmoeten, wat wel de bedoeling was.” zegt Natascha de Ruiter van Mingle the Single, die sinds begin dit jaar de singles uit de Hoeksche Waard bij elkaar brengt. “Onze 21 deelnemers hadden er zo naar uit gekeken om gelijkgestemden te ontmoeten tijdens de wandeling, dat we hebben besloten om gratis “virtueel daten” voor ze te organiseren. We ontmoeten elkaar zondagmiddag 18 oktober 2020 om 15:00 uur in de virtuele kroeg en gaan gezellig kennismaken.”

Iedereen mag aanschuiven (mits 60+ en vrijgezel), aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan via een e-mail aan info@minglethesingle.nl (voor 17 oktober a.s. 17:00 uur). Men ontvangt de inloggegevens dan per e-mail en kan aanschuiven.

Tijdens de eerste lockdown organiseerde Mingle the Single ook al virtueel daten voor singles uit de Hoeksche Waard, met succes, in totaal ontmoetten 45 vrijgezellen elkaar in de online omgeving.

Mingle the Single

In januari organiseerde Mingle the Single samen met kinderopvangorganisatie Kivido een gezellige avond speciaal voor Hoeksche Waardse alleenstaande ouders, maar ook vrijgezellen zonder kinderen waren welkom. Met meer dan 40 deelnemers was deze avond zeer geslaagd, en werden er direct meer data geprikt.

Real-life daten of nieuwe mensen ontmoeten was uitgesloten de afgelopen tijd tijd met de Corona maatregelen. Daarom organiseerde Mingle the Single van april tot begin juni ‘virtueel daten’ en het Liefdesboost webinar voor de Hoeksche Waardse vrijgezellen. Daarna volgden ‘Solexrijden voor Singles’ op 11 juli en twee gezellige middagen ‘Kanovaren’ in september.  En met succes, er zijn meerdere matches ontstaan uit deze sessies.

Contactinformatie:
Organisator: Mingle the Single
Website:http://www.minglethesingle.nl


Deel dit bericht met je vrienden!