logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Feestelijke opening Kinderboekenweek 2020'
30sep

Feestelijke opening Kinderboekenweek 2020

Woensdag 30 september 2020, van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Woensdagmiddag 30 september 2020 opent de Bibliotheek Hoeksche Waard in samenwerking met het Museum Hoeksche Waard op feestelijke wijze de Kinderboekenweek 2020 in Heinenoord. En er is reden tot feest want met ingang van 30 september wordt het inschrijfgeld voor jeugdleden tot 18 jaar afgeschaft.

Het thema van de Kinderboekenweek dit jaar is ‘En toen!’. Dit sluit mooi aan bij de expositie van het museum “Speelgoed van vroeger”. Daarom is het thema van die middag “Spelen in de tijd van toen”. De kinderen worden uitgenodigd om hun eigen speelgoed van vroeger mee te nemen. Er is een poppendokter, er kan naar hartenlust geknutseld worden, er is een leuke speurtocht georganiseeerd door het museum dat deze middag speciaal vrij toegankelijk is. Er kan lekker buiten worden gespeeld met speelgoed van het museum en uiteraard wordt er gezellig voorgelezen.

De beroemde goochelaar Olivier Quist geeft een betoverende voorstelling midden op het plein van het museum. Komt dat zien! Kortom: een middag die kinderen van 4-12 jaar uit de Hoeksche Waard niet mogen missen! De middag is vrij toegankelijk met een biebpas.

Kinderen worden gratis lid

Ben je nog geen lid van de Bibliotheek dan kun je dat helemaal gratis worden. Vanaf 30 september wordt er geen inschrijfgeld meer gevraagd voor een jeugdabonnement. Een mooi cadeautje van de Bibliotheek voor alle inwoners onder de 18 jaar in de Hoeksche Waard.

Aanmelden

Kom jij ook op woensdagmiddag 30 september om 13.00 uur naar het Museum Hoeksche Waard in Heinenoord en stap je mee terug in de tijd van toen?

In verband met de corona richtlijnen graag aanmelden via de agenda van de www.debhw.nl, onder kopje ‘Actueel’. Er geldt een maximum aantal bezoekers, toegang tot het museum wordt geregeld met tijdslots. De middag eindigt om 16.00 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Museum Hoeksche Waard in 's-Gravendeel
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!