logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Acoustic Maniacs bij Partycentrum Concordia'
26sep

Acoustic Maniacs bij Partycentrum Concordia

Zaterdag 26 september 2020.

Het mag weer!!! een bandavond @ Partycentrum Concordia. We beginnen op 26 september 2020 met Acoustic Maniacs.

Lees dit gehele bericht, want u moet zich vooraf aanmelden, en u houden aan de regels vanwege het coronavirus.

Acoustic Maniacs speelde al diverse keren, met veel succes, @ partycentrum Concordia. De band speelt nummers van o.a. The Eagles, Pink Floyd, Johnny Cash tot Avicii,Armin van Buuren en Dire Straits.

Zoals iedereen wel al weet zijn er nu wat regels waar we ons allemaal aan moeten houden maar wij zijn ervan overtuigd, als we allemaal ons best doen, dat het wel gaat lukken.

We zijn genoodzaakt om nu een kleine entree te rekenen, dat is € 3,- p.p. te betalen bij binnenkomst en u moet nu ook van te voren reserveren.

Hieronder kunt u lezen wat  de voorwaarden zijn. Dit zijn de regels die gelden voor dansavonden, dus dit geldt  óók voor Concordia.

De regels

De bandavonden mogen mits wij ons houden aan regels. Deze regels zijn, in overleg met de diverse overheidsinstanties opgesteld in een protocol. Dit protocol kunt u vinden op de site van www.dansondernemers.nl.

Hoe om te gaan met de 1,5 meter afstand? Het eerder genoemde protocol geeft aan:

 • Iedereen die niet danst, moet een vaste zitplaats hebben en moet 1,5 meter afstand houden naar andere tenzij men uit hetzelfde gezin komt.
 • Tijdens het dansen hoeft een danspaar geen 1,5 meter afstand te houden naar elkaar, wel dient het paar zoveel mogelijk te proberen 1,5 meter afstand te houden naar andere paren, maar het is bekent dat er situaties zullen ontstaan waarbij dat niet het geval zal zijn.
 • Iedereen dient een vaste danspartner te hebben.
 • Onderling wisselen is niet toegestaan.
 • Ook personen die niet uit eenzelfde gezin komen mogen samen dansen.

Zijn er nog speciale regels als mensen naar de bandavond toekomen?

 • Ja er moet gereserveerd worden.

Gezondheidscheck bij binnenkomst

De vragen:

 • Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten,  benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
 • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid/vaste danspartner met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Heb je het Covid-19 virus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
 • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid/vaste danspartner met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid/vaste danspartner met het Covid-19 virus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze persoon terwijl hij/zij nog klachten had?
 • Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het Covid-19 virus is vastgesteld?

Als alle vragen met NEE beantwoord worden dan mag er worden deelgenomen aan de bandavond. Als tenminste één vraag met JA beantwoord wordt, kan er niet worden deelgenomen aan de bandavond.

Aanmelden

 • Iedereen moet  dus van te voren reserveren, dit gaat via mail: teunadenhartog@gmail.com, of telefoon 06 46750101, of via Whatsapp. Als later blijkt dat je toch niet komt, meld je dan wel aub af, dan kan iemand anders voor je in de plaats.
 • Geef op met hoeveel mensen en met wie je komt, je krijgt dan een tafel aangewezen dus als je met vrienden komt  geef dit dan ook door. Kom je met 2 stellen + 1 alleenstaande geef dit ook door. Ben je alleenstaand, dan   word er ook voor jou een tafel geregeld.
 • Ventilatie is er in Concordia volgens meer dan de richtlijnen aangeven, dus ruim voldoende.
 • Iedereen moet de gezondheidscheck beantwoorden bij binnenkomst.

Ja, het zijn best wel wat regels dat weten we, maar Concordia heeft zich hier aan te houden dus we hopen op jullie medewerking! Dus volg de regels op, wees creatief en bedenk, beter een avond volgens de richtlijnen @partycentrum Concordia met een super band dan weer een avond bankhangen!

Laten we er dus met z'n allen een geweldige avond van maken want dat hebben we de laatste maanden wel héél erg gemist!  Wanneer deze avond een succes is kunnen we doorpakken naar nog veel meer. Er zal ongetwijfeld nog veel geleerd worden over hoe het gaat of beter kan, maar dat is altijd met een nieuwe situatie. Dus dan wordt het per bandavond wederom beter waar nodig.

We hopen jullie allemaal te zien op 26 september @ partycentrum Concordia, Leen & Teuna den Hartog.

PS: Geef u tijdig op want vol=vol. Wacht u tot het laatste moment dan kan het zijn dat u er helaas niet meer in kunt.

Contactinformatie:
Locatie: Partycentrum Concordia, Dr. Bossersstraat 11 te 's-Gravendeel
Organisator: Partycentrum Concordia
Telefoonnummer: 078-673 2992
Email:info@concordiasgravendeel.nl
Website:http://www.concordiasgravendeel.nl


Deel dit bericht met je vrienden!