logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'BoekStart: voorlezen & knutselen'
25sep

BoekStart: voorlezen & knutselen

Vrijdag 25 september 2020 vanaf 10:30 uur.

In september 2020 organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Puttershoek! Het thema is ‘EN TOEN?’, naar het thema van de Kinderboekenweek 2020.

Wat, waar en wanneer?

Er wordt voorgelezen uit het prentenboek ‘De coole cowboy’ van Tjibbe Veldkamp en daarna gaan we samen knutselen. Het is op vrijdagochtend 25 september in de Bibliotheek Puttershoek en het begint om 10.30 uur. Meedoen kost € 2,00 voor 1 kindje en 1 ouder.

Wil je meedoen met je kleintje?

Meld je dan snel aan in de agenda op de website www.debhw.nl want er kunnen maximaal 6 kinderen met ieder 1 ouder/begeleider meedoen. Vooraf aanmelden is verplicht. We volgen de richtlijnen van het RIVM.

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Puttershoek
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!