logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Voorlezen & knutselen'
07aug

Voorlezen & knutselen

Vrijdag 7 augustus 2020 vanaf 10:30 uur.

In augustus organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard weer voor het eerst de BoekStart workshop voorlezen & knutselen in de Bibliotheek Puttershoek! Het thema is vakantie! Omdat het zomervakantie is, hebben we de leeftijdsgrens wat opgeschroefd. De ochtend is geschikt voor kinderen t/m 6 jaar.

Waar en wanneer?

Kom gezellig luisteren naar de verhaaltjes die worden voorgelezen en ga daarna creatief aan de slag met alle knutselspulletjes. Het is op vrijdagochtend 7 augustus 2020 in de Bibliotheek Puttershoek en het begint om 10.30 uur. Meedoen kost € 2,00 voor 1 kindje en 1 ouder.

Wil je meedoen met je kleintje?

Meld je dan snel aan in de agenda op de website www.debhw.nl want er kunnen maximaal 6 kinderen met ieder 1 ouder/begeleider meedoen. Vooraf aanmelden is verplicht. We volgen de richtlijnen van het RIVM.

Voordelen van voorlezen

Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Dat geldt zeker voor jonge kinderen. Voorlezen is goed voor de taal- en spraakontwikkeling van kinderen, het prikkelt de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden, voorlezen heeft een gunstig effect op het zelf leren lezen en bovendien is voorlezen leuk om (samen) te doen!

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Puttershoek
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!