logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inzameling oud papier'
09mei 2020

Inzameling oud papier

Zaterdag 9 mei 2020 vanaf 08:00 uur.

De Regionale AfvalstoffenDienst (RAD) haalt op zaterdag 9 mei 2020 het oud papier op in ’s-Gravendeel. In verband met het coronavirus wordt het ophalen van het oud papier op deze dag niet door Showkorps Juliana en Fanfarekorps NLS gedaan.

U kunt uw oud papier gewoon buiten zetten. Verzoek van de RAD om het oud papier uiterlijk om 08:00 uur op de container aanbiedplaatsen buiten te zetten. Dit verzoek geldt voor alle straten in ’s-Gravendeel

Op deze zaterdag is het niet mogelijk om uw oud papier te brengen bij de containers van NLS aan de Mijlweg en de containers van Juliana aan de Dirk Barthweg.

Gelieve het papier opgebonden of in dozen (niet in vuilniszakken of big shoppers) aan de straat te zetten, zodat het gemakkelijk mee te nemen is. RAD haalt alleen oud papier en schoon/droog karton op. Verzoek om alle zaken die niets met oud papier/karton te maken hebben (tempex, hout, glas, plastic, vuil karton, pizza dozen, oud ijzer) niet aan te bieden, wij laten dit ook staan. Zie voor meer info over wat wel of niet bij het oud papier kan de flyers welke door NLS en Juliana in samenspraak met de RAD huis aan huis verspreid zijn of raadpleeg de website van de RAD.

Deze maatregel is tijdelijk en geeft u de gelegenheid om toch uw oud papier te kunnen inleveren. Wij, Juliana en NLS, hopen in de maand juni weer zelf het oud papier op te halen. Uiteraard vallen onze inkomsten voor het oud papier weg op de momenten dat de RAD het ophaalt. Bent u in de gelegenheid om het oud papier te bewaren en later in te leveren dan helpt u ons daarmee om de derving van inkomsten te beperken.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Regionale Afvalstoffendienst Hoeksche Waard


Deel dit bericht met je vrienden!