logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie mozaïeken Ineke Stolk'
01mrt

Expositie mozaïeken Ineke Stolk

Van zondag 1 maart 2020 tot en met donderdag 30 april 2020.

Zondagmiddag 1 maart 2020 opent galerie De Opkamer, Merwedestraat 21, Maasdam om 15.00 uur een expositie met mozaïeken van Ineke Stolk woonachtig in Maasdam.

In 2007 werd ze na een bezoek aan de Atelier- en Kunstroute in Zeeland geïnspireerd om na het zien van prachtige mozaïeken zelf met de kleurrijke steentjes aan de slag te gaan. Dit begin mondde uit in het maken van kwalitatief hoogwaardige werkstukken met vormen die iets vrolijks, grappigs of arrogants uitstralen.

Haar creativiteit wordt niet begrensd door alleen het maken van tableaus. In haar tuin hangen en staan hiervan meerdere voorbeelden. Zoals een zuil, een windwijzer, een bloembak en een eettafel. Een bezoek aan haar tuin is dan ook de moeite waard. Via het contactformulier op haar website kan hiervoor een afspraak gemaakt worden: www.mozaiek-artistiek.nl.

De expositie duurt tot eind april. Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen via  eelsebies@gmail.com. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Evelien Veldhoen, klarinet.

Contactinformatie:
Locatie: Merwedestraat 21, Maasdam
Organisator: Galerie De Opkamer
Telefoonnummer: 06-3892 8155
Email:eelsebies@gmail.com
Website:www.mozaiek-artistiek.nl


Deel dit bericht met je vrienden!