logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Vier de zondag!'
26jan

Vier de zondag!

Zondag 26 januari 2020 vanaf 10:00 uur.

Zondag 26 januari 2020 is het in de Hervormde Gemeente ‘s-Gravendeel weer ‘vier-de-zondag’! Een toegankelijke dienst die begint om 10.00 uur, waarin gasten en belangstellenden in het bijzonder welkom zijn.

Jan Kranendonk is deze keer de voorganger. Hij zal spreken over het thema: “Waarom geloven in Jezus??” (lessen uit de liederen van Johannes de Heer).

Niet alleen zullen er in de samenzang (met koperbegeleiding) veel liederen uit de bundel van Johannes de Heer worden gezongen, maar er zijn bij wijze van muzikaal intermezzo ook enkele liederen te beluisteren die worden uitgevoerd door een combo met blazers. Muzikale medewerking wordt verleend door Theresia Kranendonk – Sint Nieklaas (zang), Rens van Rossum (orgel/piano), Jan van Drunen (toetsen/bas), Niels Robbemont (drums) en een koperensemble o.l.v. Arnold Zwijgers, bestaande uit: Arie Zwijgers (cornet), Cees van Brugge (bugel), Jan Kranendonk (cornet), Arnold Zwijgers (hoorn) en Jan van Gemert (bastuba).

Voor deze gelegenheid is (in vergelijking met eerdere soortgelijke diensten)  ander liedrepertoire uit de bundel van Johannes de Heer geselecteerd. Voorganger Jan Kranendonk zal in enkele korte overdenkingen vanuit de Bijbel aansluiten bij de (boodschap van de) gezongen liederen.

De uitvoerenden hebben zich o.a. laten inspireren door gospelzangeres Joke Buis die de afgelopen jaren een heel aantal liederen van Johannes de Heer in frisse en eigentijdse arrangementen heeft opgenomen. Ouderen zullen deze liederen nog goed kennen van vroeger, maar ook voor jongere generaties zijn deze liederen daardoor nu meer toegankelijk.

Na afloop van de dienst  is er (in Ons Centrum) koffie en ontmoeting.

Aarzel niet om te komen of iemand mee te nemen. Iedereen is van harte welkom!

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Hervormde Gemeente
Website:http://www.hervormdsgravendeel.nl


Deel dit bericht met je vrienden!