logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Taallokaal in januari'
03jan 2020

Taallokaal in januari

Van vrijdag 3 januari 2020 tot en met vrijdag 31 januari 2020, van 13:15 tot 15:00 uur.

Gewoon met iemand praten. Een gesprekje voeren. Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten. Dat kan in het Taallokaal, het taaltrefpunt van het Taalhuis. Iedere vrijdagmiddag in de Bibliotheek in Numansdorp in de Campus. Met een kopje koffie, thee en een koekje. Loop gezellig langs. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Bij het Taallokaal kan je taal oefenen en praten over allerlei onderwerpen zoals boodschappen, de weg vragen, naar de dokter gaan of een verzekering afsluiten. Je oefent je spreekvaardigheid en je luistervaardigheid onder het genot van koffie of thee. Dus aarzel niet om gezellig langs te komen. Het is leuk en nog nuttig ook!

Ook lezen we stukjes uit tijdschriften en boeken, we doen taalspelletjes en we praten hierover. Er is een getrainde taalvrijwilliger die het tempo en het onderwerp stuurt. En zij houdt het niveau en de voortgang in de gaten.

De Nederlandse taal leren spreken door te doén, dat is het idee achter het Taallokaal. Vind je het soms nog moeilijk om een gesprek te voeren? Lijkt het je fijn om samen met anderen te oefenen? Kom en doe mee! Het taaltrefpunt is bedoeld voor iedereen die bezig is met de Nederlandse taal en graag met anderen Nederlands praat over allerlei onderwerpen. Zo leer je andere mensen en nieuwe culturen kennen en verbetert de Nederlandse taalvaardigheid.

Taallokaal is elke vrijdagmiddag van 13.15 uur tot 15.00 uur in de Bibliotheek Numansdorp in de Campus van de Buitensluis (Bernhardstraat 25, Numansdorp).

In januari kun je binnenlopen op:

  • Vrijdag 3 januari
  • Vrijdag 10 januari
  • Vrijdag 17 januari
  • Vrijdag 24 januari
  • Vrijdag 31 januari
Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!