logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kerstmarkt  ’t Huys te Hoecke'
14dec 2019

Kerstmarkt ’t Huys te Hoecke

Zaterdag 14 december 2019, van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Voor de bewoners, familie, kennissen, omwonenden en andere belangstellenden in locatie ’t Huys te Hoecke te Puttershoek, wordt op 14 december 2019 een Kerstmarkt gehouden in het restaurant van ’t Huys te Hoecke. De organisatie is in handen van de Stichting Vrienden van ’t Huys te Hoecke.

In een sfeervolle omgeving komen kraampjes van verschillende ondernemers te staan waar allerlei waren en artikelen worden aangeboden die te maken hebben met de wintertijd en het naderende kerstfeest. Voor de inwendige mens wordt gezorgd door de verkoop van diverse soorten gebak, oliebollen, erwtensoep, warme chocolademelk, enz.

De Kerstmarkt ’t Huys te Hoecke is dit jaar op zaterdag 14 december en duurt van 10.00 – 16.00 uur. ’s Middags zal het koor “De Eilanders” tussen 14.00 -16.00 uur een 2-tal optredens verzorgen.

Naast kramen van ondernemers zijn er verschillende eigen stands waar o.m. kerststukjes en andere kerstartikelen worden verkocht. Een boekentafel ontbreekt ook dit jaar niet. Er is een Rad van Avontuur waarmee weer zeer fraaie prijzen te winnen zijn.

Contactinformatie:
Locatie: ’t Huys te Hoecke te Puttershoek
Organisator: Stichting Vrienden van 't Huys te Hoecke


Deel dit bericht met je vrienden!