logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Hoeksche Waardse Mediawijsheid Quiz'
12nov

Hoeksche Waardse Mediawijsheid Quiz

Dinsdag 12 november 2019, van 19:00 uur tot 21:30 uur.

In de Week van de Mediawijsheid (8 t/m 15 november 2019) vragen tal van organisaties in het hele land aandacht voor de plek die media innemen in ons leven. En of we die wel onder controle hebben. Het thema dit jaar is dan ook ‘Aan of uit?’

De Bibliotheek Hoeksche Waard doet mee op dinsdag 12 november met de Hoeksche Waardse Mediawijsheid quiz in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum. Iedereen is welkom.

Hoe helpen apps, chats en digitale tools ons in het leven? En wanneer zit technologie ons juist in de weg? Tijdens de Week van de Mediawijsheid stellen we iedereen de vraag: wanneer kies jij om aan of uit te staan?

Tijdens de Hoeksche Waardse Mediawijsheid quiz testen we wat jij weet over het gebruik van social media. En weet jij wanneer jij je telefoon moet wegleggen? Test je kennis, leer wat bij en praat gezellig na! Aanmelden kan via de agenda op de website of in de Bibliotheek.

De Bibliotheek HW Oud-Beijerland Centrum is in de Lindenhoeve | Steenenstraat 24 | 3262 JM Oud-Beijerland. Datum: dinsdag 12 november 19.00 uur tot 21.30 uur | Entreeprijs: € 5,00 of € 2,50 met je biebpas.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland (Lindenhoeve)
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!