logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Glansrol voor Hoeksche Waardse schaatsers in ijsshow' Foto: Omar Arvelo
26mei

Glansrol voor Hoeksche Waardse schaatsers in ijsshow

Zondag 26 mei 2019.

Kunstrijvereniging De Drechtsteden neemt u zondag 26 mei 2019  op de Sportboulevard in Dordrecht mee naar Urban Dynamics waarin drie studenten het leven in de bruisende evenementen stad gaan ontdekken.

In deze ijsshow zullen de leden van de jubilerende vereniging, van klein tot groot, u een onvergetelijke middag bezorgen. De ijshal wordt voor deze show omgetoverd tot een ijstheater.

Toppers uit de grote wedstrijdgroep met o.a. de rijdsters uit de Hoeksche Waard  Britt Harmsen, Josefine Boer, Sacha van der Beek en regerend Nederlands Kampioene Niki Wories Het publiek zal hen en vele anderen gaan zien in glansrollen.

Deze getalenteerde schaatsers zullen u overtuigend showen waarom zij tot de top van Nederland behoren. Carwash op het ijs  en het spetterende nummer Burlesque in het theater wordt sensationeel.

Met medewerking van het Dordtse Festival Big Rivers  zullen de kunstrijders zelfs on ice dit festival bezoeken. IJskoud zal het niet zijn in de ijshal tijdens de acts die worden omlijst met o.a. de treffende nummers van Dordtenaar Nielson en vele anderen.

Dat is zeker niet alles. Juist het brede karakter van deze vereniging maakt deze show zo bijzonder. Naast de hoogstandjes van de grote wedstrijdgroep zullen ook de beginnende en recreatieve schaats(t)ers  u meenemen in het stadsleven.

Eén ding is zeker, het wordt een spektakel dóór en vóór jong en oud!

De aanvang van de shows is  om 13.00 en 16.00 uur in de ijshal van de Sportboulevard, Fanny Blankers  Koenweg 10, Dordrecht.

Toegangskaarten voor de tribune € 12,50 en tribune op het ijs  € 15,00 en met een pauze arrangement voor € 20,00  zijn te koop bij Karin’s Schaatssport, Reeweg Oost 264 in Dordrecht en bij de kassa van Optisport in de hal van de Sportboulevard.

Online zijn de kaarten verkrijgbaar op www.karinsschaatssport.nl

Contactinformatie:
Locatie: IJsbaan Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10 te Dordrecht
Organisator: Kunstrijvereniging De Drechtsteden
Website:http://www.ddd-kunstrijden.nl


Deel dit bericht met je vrienden!