logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Tips en tops bij sollicitatie'
26apr

Tips en tops bij sollicitatie

Vrijdag 26 april 2019, van 09:30 uur tot 11:30 uur.

Bij je sollicitatiegesprek is de eerste indruk heel belangrijk en je krijgt maar één kans. Patricia Buitendijk werkt bij Randstad Oud-Beijerland en geeft tips en tops om goed uit de bus te komen en de juiste woorden te kiezen. Voor iedereen die op zoek is naar werk, of een andere baan.

Op vrijdag 26 april 2019 is in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum Walk&Talk “tips en tops bij je sollicitatiegesprek”.

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft elke maand een bijeenkomst over zoeken en vinden op de arbeidsmarkt. Hier wordt aan iedereen die van baan wil veranderen of werk zoekt de kans geboden om ervaringen te delen. Bovendien krijgen de deelnemers tips en suggesties die helpen om zich goed te presenteren en een geschikte baan te vinden.

Namens Randstad Oud-Beijerland is Patrcia Buitendijk aanwezig. Als geen ander weet zij wat je nodig hebt voor het ideale sollicitatiegesprek en waar je op kan letten. Wat zeg je wel en wat hoef je niet te zeggen? En hoe reageer je op moeilijke vragen? Buitendijk kent de werkgevers in de Hoeksche Waard en weet wat zij wilen horen.

Deze bijeenkomst heeft als ondertitel dé koffiepauze voor werkzoekenden, waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is om ervaringen uit te wisselen met andere werkzoekenden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk of een andere baan.

Tips en tops bij je sollicitatiegesprek vrijdag 26 april van 9.30 uur tot 11.30 uur | toegang gratis | Bibliotheek Hoeksche Waard in De Lindenhoeve | Steenenstraat 24 | 3262 JM Oud-Beijerland. Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl of in de Bibliotheek.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve)
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!