logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Update je sollicitatiebrief'
22mrt

Update je sollicitatiebrief

Vrijdag 22 maart 2019, van 09:30 uur tot 11:30 uur.

Hoe krijg je een voet tussen de deur bij de ideale werkgever? Laat je talenten zien en maak een perfecte sollicitatiebrief. De Walk & Talk op vrijdagochtend 22 februari 2019 in de Bibliotheek Hoeksche Waard in Oud-Beijerland Centrum is aan het updaten van je brief gewijd.

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft elke maand een bijeenkomst over zoeken en vinden op de arbeidsmarkt. Hier wordt aan iedereen die van baan wil veranderen of werk zoekt de kans geboden om ervaringen te delen. Bovendien krijgen de deelnemers tips en suggesties die helpen om zich goed te presenteren en een geschikte baan te vinden.

Deze bijeenkomst heeft als ondertitel dé koffiepauze voor werkzoekenden. Walk&Talk is een laagdrempelige bijeenkomst waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is om ervaringen uit te wisselen met andere werkzoekenden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk of een andere baan.

De toegang is gratis. Graag vooraf aanmelden via de agenda op de website www.debhw.nl. Gewoon aanmelden in de bibliotheek aan de balie kan ook. Vrijdag 22 februari van 9.30-11.30 uur in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve) – Steenenstraat 24 in Oud-Beijerland.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve)
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!