logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Maartconcert PJ met Trijntje Oosterhuis'
09mrt

Maartconcert PJ met Trijntje Oosterhuis

Zaterdag 9 maart 2019, van 20:00 uur tot 23:00 uur.

Trijntje Oosterhuis te gast bij 40e Maartconcert. Veertig jaar geleden begon de Chr Harmonievereniging Prinses Juliana met jaarlijkse grote concerten, waar onder anderen koren en bekende artiesten als Marco Bakker, René van Kooten, Pearl Jozefzoon en Charley Luske te gast waren. Deze concerten trekken vele toehoorders uit de Hoeksche Waard en ver daarbuiten naar de muziekvereniging uit Klaaswaal.

Aangezien het in 2019 een jubileumconcert betreft, het 40e (!), heeft de concertcommissie een uitzonderlijk goed artiest weten te contracteren.

Trijntje Oosterhuis brak in de jaren negentig door met haar broer Tjeerd Oosterhuis in Total Touch. Later is zij met veel succes een solocarrière begonnen. Trijntje Oosterhuis wordt gezien als één van de beste en meest veelzijdige zangeressen van Nederland.Zij is coach geweest bij The voice of Holland en bij het programma It Takes 2. Een aantal jaren maakt Trijntje deel uit van de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. In 2015 was ze de Nederlandse deelnemer aan het Eurovisiesongfestival. En recent schitterde ze in het televisie programma ‘De beste zangers van Nederland’.

Het concert vindt plaats in Sporthal Crom­strijen in Numansdorp op zaterdag 9 maart 2019 en begint om 20.00 uur. Reserveren van kaarten via e-mailadres maartconcert@pjklaaswaal.nl.

Kosten bij de voorverkoop € 15, aan de zaal (indien nog voorradig) € 20.

Contactinformatie:
Locatie: Sporthal Cromstrijen
Organisator: PJ Klaaswaal
Email:maartconcert@pjklaaswaal.nl
Website:https://www.pjklaaswaal.nl


Deel dit bericht met je vrienden!