logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Thema-avond spiritualiteit'
08feb 2019

Thema-avond spiritualiteit

Vrijdag 8 februari 2019 vanaf 20:00 uur.

Een avond voor "bewuste mensen" met als thema; Spiritualiteit bezien vanuit de spiegelleer, de auraleer en de tantraleer.

Spiegelleer vertelt je in welk "level" jij je leven leidt, wat je niveau van bewustzijn is. De auraleer vertelt je over de drie auralagen die ieder mens om zich heen heeft en wat daaruit valt op te maken. De tantraleer is een spiritueel pad dat je brengt tot diepe innerlijk ervaringen.

De spreker van vanavond heeft vanaf zijn geboorte de mogelijkheid om je aura, je chakra's, je bewustzijnsontwikkeling daadwerkelijk te zien en geeft je vanavond de belangrijkste basis mee met betrekking tot een werkelijk spiritueel - bewust - leven.

Echte spiritualiteit is bruikbaar in de realiteit van iedere dag. Door het vergroten van ons bewustzijn leren we verworven inzichten effectief toe te passen in ons dagelijks leven, leren we hoe we ons gevoel, ons échte gevoel, herkennen en gebruiken en leren we ook hoe bepaalde kennis ons juist kan afremmen. Hoe je het ook wendt of keert; kennis van bepaalde zaken kan ons, ons gedrag en ons proces van bewustwording zowel negatief als positief beïnvloeden.

Vrijdag 8 februari, 20.00 uur, locatie Boompjesstraat 27, Strijen.

Aanmelden graag via info@spiritualbalance.nl of via 06-53518321.

Toegang € 20,00 inclusief consumpties.

Contactinformatie:
Locatie: Boompjesstraat 27, Strijen
Organisator: Spiritual Balance
Telefoonnummer: 06-53518321
Email:info@spiritualbalance.nl
Website:http://www.spiritualbalance.nl


Deel dit bericht met je vrienden!