logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Belastingspreekuur in de bibliotheek'
06feb 2019

Belastingspreekuur in de bibliotheek

Van woensdag 6 februari 2019 tot en met dinsdag 26 februari 2019.

Veel mensen hikken er ieder jaar weer tegenaan: de belastingaangifte. Inkomstenbelasting, huurtoeslag, zorgtoeslag, hypotheekrenteaftrek en andere bijzondere aftrekposten. Wie de aanslag met zorg en precisie invult kan misschien aanspraak maken op tal van financiële regelingen. Niet altijd leuk en ook niet altijd gemakkelijk.

Heb je vragen over je belastingaangifte of toeslagen? Kom dan naar de Bibliotheek Hoeksche Waard. Tijdens het belastingspreekuur beantwoorden gespecialiseerde vrijwilligers van Humanitas je belastingvragen. Waar en wanneer? In de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum en in de Bibliotheek Numansdorp, in de maanden februari, maart en april. Deze hulp is gratis, ook als je geen lid bent. Het is niet nodig een afspraak te maken.

De vrijwilligers van Humanitas vullen de aangifte niet in, maar helpen wel als er vragen zijn. In de bibliotheek zijn veilige computers met veilige internetverbindingen om zelf aangifte te doen en toeslagen aan te vragen. Handig voor wie thuis geen computer heeft en toch aangifte wil doen.

Voor iedereen die nog niet zo op de hoogte is met de computer en een steuntje in de rug kan gebruiken biedt de bibliotheek Klik en Tik cursussen (beginnerscursussen voor de computer en internet). Voor wie wil weten hoe je met de online overheid communiceert en hoe je een DigiD aanvraagt is er de cursus Digisterker. Vraag ernaar in de Bibliotheek of kijk op de website (www.debhw.nl).

Waar en wanneer is het belastingspreekuur?

In de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum op woensdag 6 febuari van 14.00 uur tot 16.00 uur en op woensdag 20 februari van 17.00 tot 19.00 uur.

In de Bibliotheek Numansdorp op dinsdag 26 februari van 14 uur tot 16 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheken Numansdorp en Oud-Beijerland
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!