logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Cursus Excel voor gevorderden'
15jan

Cursus Excel voor gevorderden

Dinsdag 15 januari 2019, van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Excel is een rekenprogramma uit het office-kantoorpakket, wat gebruikt wordt door zowel bedrijven als particulieren. Het programma biedt tal van mogelijkheden voor het uitvoeren van berekeningen en het analyseren van gegevens. Op dinsdagavond 8 en 15 januari wordt in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum een cursus Excel voor gevorderden gegeven.

Wie de cursus ‘Excel voor starters’ heeft gevolgd, kan direct aansluiten op deze cursus voor gevorderden. Verder is deze cursus interessant voor iedereen die al met Excel werkt of meer uit dit programma wil halen dan alleen de basis. Om de cursus goed te kunnen volgen is kennis over de basisprincipes van Excel noodzakelijk.

Tijdens de workshop besteedt een ervaringsdeskundige aandacht aan het maken van tabellen en grafieken en het uitprinten van Excel bestanden. Ook het invoeren van reeksen en voorwaardelijke opmaak wordt besproken.

Deelnemers kunnen hun eigen laptop met Microsoft Excel 2013 meenemen. Ook gebruikers van oudere versies zijn welkom. Een aantal handelingen kan dan afwijkend zijn, maar er is genoeg aansluiting om te kunnen aanschuiven bij deze workshop. Op de locatie zijn tijdens de cursus enkele laptops te leen om mee te oefenen.

Datum: 8 en 15 januari
Tijd: 19.30 - 21:30 uur
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Toegang: € 30,00 of € 20,00 met je biebpas

Aanmelden kan in de bibliotheek of via het online inschrijfformulier op www.debhw.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve)
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!