logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kerstconcert Season of Singing'
15dec 2018

Kerstconcert Season of Singing

Zaterdag 15 december 2018, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

See! The winter is past;
the rains are over and gone.
Flowers appear on the earth;
the season of singing has come!
-- Song of solomon 2: 11,12 --

Kerstconcert Season of Singing


Op zaterdagavond 15 december 2018 geeft Interkerkelijk koor Kairos uit ‘s- Gravendeel een kerstoncert in de Ichthuskerk in 's-Gravendeel. Medewerking wordt verleend door koor 4Him o.l.v. Silvia Robbemont.

Come Messiah King

Voor de pauze klinkt het stuk Come Messiah King, een reis door de kerstgeschiedenis, uitgevoerd door Kairos, combo en spreker. Een variatie van bekende en onbekende kerstmelodieën. Na de pauze wisselen beide koren elkaar af in een unieke combinatie van gospels en traditionele kerstliederen waarin het kerstverhaal op verschillende manieren wordt belicht.

Kairos wordt ondersteund door een speciaal voor dit concert samengesteld combo. De algehele muzikale leiding van de avond is in handen van Arie de Korte.

Meer informatie

Het concert Season of Singing begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Ichthuskerk in 's-Gravendeel. Kaarten voor Season of Singing kosten € 7,50 en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij DA Drogisterij, Smidsweg 2 in 's Gravendeel, bij een van de koorleden of via de website www.ikk-kairos.nl. Ook is er voor aanvang van het concert - vanaf 19.30 uur - mogelijkheid kaarten aan de deur van de kerk te kopen. Meer informatie over Season of Singing is te vinden op de website www.ikk-kairos.nl

Interkerkelijk Koor Kairos

Een zoektocht van 4 dames naar een vlot koor - met moderne religieuze muziek in het repertoire - leidde in 1991 tot de oprichting van Kairos (het moment). Inmiddels telt Kairos ruim 50 leden en bevat het repertoire een breed scala aan liederen uit diverse genres. Kairos repeteert iedere donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur onder leiding van dirigent Arie de Korte. De repetities zijn in PCBS De Bouwsteen, Vlasakker 3 in 's Gravendeel. Nieuwe leden zijn altijd welkom.

Season of Singing | Kerstconcert | 15 december 2018 | 20.00 uur | deur open 19.30 uur | Ichthuskerk, Zuid Voorstraat 26, ’s-Gravendeel | Toegangsprijs € 7,50 | www.ikk-kairos.nl

Contactinformatie:
Locatie: Ichtuskerk, Zuid Voorstraat 26 in 's-Gravendeel
Organisator: Interkerkelijk koor Kairos 's-Gravendeel
Website:http://www.ikk-kairos.nl


Deel dit bericht met je vrienden!