logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Literaire avond met de bieb in Kookstudio Hoeksche Waard'
15nov

Literaire avond met de bieb in Kookstudio Hoeksche Waard

Donderdag 15 november 2018 vanaf 18:00 uur.

In november staat Nederland Leest in het teken van voeding. Waarom de grootse openbare bibliotheken-campagne over eten gaat? Omdat wij zijn wat we eten. Het geschenkboek staat dit jaar dan ook vol met verhalen over eten en recepten van verschillende bekende koks, schrijvers en influencers.

Zoals ieder jaar organiseert De Bibliotheek Hoeksche Waard in deze maand een literair diner. Tijdens dit diner wordt het boek van Nederland Leest besproken en wordt er heerlijk gegeten.

Dit jaar wordt het anders, dit jaar gaan we op donderdag 15 november 2018 op bezoek bij Kookstudio Hoeksche Waard. Deze verrassende nieuwe plek, gerund door chef-kok Michka Chel, bestaat nu 1 jaar en heeft een geweldige kookruimte aan de Burgemeester de Zeeuwstraat in Numansdorp.

De Bibliotheek heeft Michka gevraagd of zij wat met het boek van Nederland Leest kon bedenken en daar is deze literairdiner workshop uit geboren. Er wordt vanuit het boek Je bent wat je leest, waar onder andere Ronald Giphart en Pierre Wind aan hebben meegewerkt, een drie gangen menu ontworpen die door de deelnemer helemaal zelf wordt bereidt. Dit gebeurt natuurlijk onder leiding van de jonge chef-kok van de Kookstudio. Ze brengt je de fijne kneepjes van het vak bij en geeft je tips bij het bereiden van het diner.

Daarnaast wordt er door een lokale spreker die ervaring heeft op het gebied van voeding een gedeelte van het boek genomen om een kleine lezing over te houden.

Na het koken wordt er natuurlijk heerlijk gegeten met elkaar. Het diner wordt omlijst door muziek van Sunny side up en zij zorgen ervoor dat het een hele complete avond wordt.

Kom een avond genieten van de mooiste ingrediënten, literatuur en muziek en geef je snel op via de agenda van www.bibliotheekhoekschewaard.nl

Contactinformatie:
Locatie: Burgemeester de Zeeuwstraat in Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!