logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Concertfestival Hoeksche Waard'
10nov

Concertfestival Hoeksche Waard

Zaterdag 10 november 2018 vanaf 14:30 uur.

Op zaterdag 10 november 2018 wordt in de sporthal Cromstrijen in Numansdorp voor de derde maal het Open Hoeksche Waardse Concertfestival gehouden.

In 2013 namen twee Hoekschewaardse verenigingen, Da Capo Heinenoord en Crescendo Zuid-Beijerland, het initiatief om weer een concertfestival te gaan organiseren. Tot 2010 werd het prestigieuze festival georganiseerd door de Hoeksche Waardse Federatie van Muziekverenigingen, daarna werd het van de agenda gehaald. Inmiddels is de organisatie weer in handen van de Federatie.

Het aantal deelnemers neemt nog steeds toe. In 2014 werd gestart met vijf deelnemers, in 2016 waren er acht deelnemers en deze keer zullen maar liefst tien orkesten deelnemen.

In het middagprogramma, dat begint om 14.30 uur, zullen achtereenvolgens optreden NLS ’s-Gravendeel, NLS Klaaswaal, Wilhelmina Numansdorp, TAVENU Schoonhoven en Maasmuziek Maasdam-Puttershoek.

In het avondprogramma, dat begint om 18.45 uur treden op De Bazuin Oud-Beijerland, Da Capo Heinenoord, Crescendo Zuid-Beijerland, Volharding Korendijk en Prinses Juliana Klaaswaal.

Alle orkesten zullen een inspeelwerk spelen, waarna twee werken worden uitgevoerd die worden beoordeeld door de beide juryleden Frenk Rouschop en Jos Simons.

Wij nodigen u van harte uit dit festival bij te wonen in de Sporthal in Numansdorp en te genieten van het hoge niveau van alle deelnemende orkesten.

De entreeprijs bedraagt 3 euro.

Contactinformatie:
Locatie: Sporthal Cromstrijen in Numansdorp
Organisator: Hoekschewaardse Federatie van Muziekverenigingen


Deel dit bericht met je vrienden!