logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Cultuurdebat Hoeksche Waard'
07nov 2018

Cultuurdebat Hoeksche Waard

Woensdag 7 november 2018, van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Kunst en Cultuur doen ertoe in de Hoeksche Waard!

Met de verkiezingen voor de deur heeft de Hoeksche Waard behoefte aan helderheid! Ook over het cultuurbeleid. Daarom organiseren Dok-C (Hoeksche Waards Platform voor Kunst en Cultuur) en Museum Hoeksche Waard samen met o.a. de Bibliotheek Hoeksche Waard een Cultuurdebat. Dit Cultuurdebat is op woensdagavond 7 november 2018 in het Rabobankgebouw in Heinenoord.

Het doel van het Cultuurdebat is om de politieke partijen een standpunt te laten innemen over kunst en cultuur in de Hoeksche Waard en samen een visie te gaan vormen voor de nieuwe gemeente. Daarnaast wil het culturele veld dat de inwoners uit de Hoeksche Waard te weten komen wat de politieke partijen in hun programma’s hebben opgenomen over kunst en cultuur, zodat zij op woensdag 21 november de juiste keuze kunnen maken tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.

Tijdens het Cultuurdebat worden verschillende politieke partijen door gespreksleider Gert van ‘t Hof (Studio Sport) aan de tand gevoeld over hun verkiezingsprogramma t.a.v. Kunst en Cultuur. Aan de hand van stellingen wordt gezocht naar klare taal! Voors en tegens worden gewogen.

Met een cultuurquiz, scherpe vragen, een muzikale omlijsting en nog veel meer; dit Cultuurdebat is een levendige manier om meningen te uiten en standpunten te verduidelijken. Iedereen is welkom om mee te komen praten!

Je kan al reageren op de stellingen via de website: www.cultuurdebat-hw.nl en na het debat kan je hier alles terugluisteren en lezen.

  • Rabobankgebouw Heinenoord (Reedijk 8, 3274 KE Heinenoord)
  • Op woensdagavond 7 november van 20.00 uur tot 22.00 uur
  • Inloop vanaf 19.30 uur
  • Toegang is gratis
  • Graag vooraf aanmelden via de website
Contactinformatie:
Locatie: Rabobankgebouw, Reedijk 8, 3274 KE Heinenoord
Organisator: Dok-C, Museum Hoeksche Waard, Bibliotheek Hoeksche Waard
Website:http://www.cultuurdebat-hw.nl


Deel dit bericht met je vrienden!