logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag'
03nov 2018

Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag

Zaterdag 3 november 2018 vanaf 15:00 uur.

Op zaterdag 3 november 2018 vindt alweer de twintigste Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek plaats. Met de show “Het Toverkasteel” gaan Clown Jopie en Tante Angelique hun jaarlijkse feest voor hun fans vieren. Natuurlijk heeft het bekende kinderduo ook gasten uitgenodigd zoals Piet de Kanariepiet en de Knuffels. Alle grote hits van de bekende clown en zijn vrolijke tante komen voorbij in het magische kasteel. De kindervoorstelling van Clown Jopie en Tante Angelique' start ‘s middags om 3 uur. De zaal gaat open om half 3.

Clown Jopie en Tante Angelique verheugen zich nu al om al hun fans weer te ontmoeten. Het is altijd een groot meezingfeest bij Clown Jopie en Tante Angelique. De show is voor kinderen van 2 tot 12 jaar, maar zeker ook de oudere jeugd, tot 88 jaar, vermaakt zich altijd geweldig bij het vrolijkste kinderduo van Nederland. Het belooft een hele speciale editie van de jaarlijkse fanclubdag te worden. Clown Jopie en Tante Angelique hebben met hun fanclubdag een traditie van lachen, gieren, stampen en zingen neergezet. Hele generaties zijn al opgegroeid met de clown met het groene haar en het gouden hart. Spannende en opwindende momenten wisselen elkaar in rap tempo af. Iedereen kan volop meezingen met de populaire gasten in het schitterende decor.

Clown Jopie en Tante Angelique zingen tijdens “Het Toverkasteel” hun grootste hits. Nummers als “Hij is een Kiwi”, “Uitjes”, “Ik wil een Pannenkoek” en “Koffer vol met liedjes” zijn inmiddels echte klassiekers. Het kinderduo komt ook nog met een verrassing speciaal voor de Fanclubdag, maar dat houden we nog even geheim.

Voorverkoop Fanclubdag

Koop snel een kaartje voor “Het Toverkasteel” en ga mee op avontuur met Clown Jopie en Tante Angelique! De voorverkoop voor dit geweldige kinderevenement is begonnen.

Bij de voorverkoopadressen kosten de entreekaarten € 9,95 per stuk.

Je betaalt € 12,95 per persoon op zaterdag 3 november  aan de kassa van Alcazar Events te Puttershoek.

Voorverkoopadressen:

  • ’s Gravendeel: Paulus Frites Paleis
  • Oud-Beijerland : Tabak & Gifts De Man
  • Heinenoord: JB Productions, Happy Flowers en Primera Blaaksedijk
  • Puttershoek: Boekhandel Houtman en Alcazar Events
  • Strijen: Het Plein
  • Internet: Clown Jopie Shop
  • Nieuw-Beijerland: Bloemen bij Marlous
Contactinformatie:
Locatie: Alcazar Events te Puttershoek
Organisator: Clown Jopie
Website:http://www.clownjopie.nl


Deel dit bericht met je vrienden!