logo s-Gravendeel

Digitaal dorp
s-Gravendeel

Alles over s-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zero Friction in Concordia'
15sep 2018

Zero Friction in Concordia

Zaterdag 15 september 2018 vanaf 21:00 uur.

De zomer weer bijna voorbij dus wordt het weer de hoogste tijd voor een band @ Partycentrum Concordia!

We beginnen 15 september 2018 met Zero Friction!Voor Concordia een nieuwe band maar wij weten haast wel zeker dat we ze vaker dan één keer gaan zien in 's-Gravendeel.

Met Rock 'n Roll van grootheden als Johnny Cash, Elvis Presley, Chuck Berry en Jerry Lewis en vele anderen wordt een spetterende show gebracht en is het doorgaans lastig stil staan tijdens een optreden van de 5 heren. Maar ook klassiekers als The Beach Boys, Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones,The Kinks en The Beatles zorgen voor een herleving van de tijden van weleer.

Met oprichtingsdatum 6-6-6 (waar niet over is nagedacht), is er uiteindelijk gestart met het betreden van podia begin 2009. Vanaf dit moment is er met sneltreinvaart een groei ontstaan waardoor Zero Friction een veelgevraagde naam is in de regio Brabant en ver daarbuiten. Dit blijkt ook uit de doorgaans goed gevulde agenda. De Steenbergenaren weten u met authentieke contrabas en vol enthousiasme de energie vanaf het podium te laten voelen en kennen geen schroom als het gaat om het ultieme Rock 'n Roll gevoel!

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn geworden als wij en hopen jullie te zien op 15 september @ partycentrum Concordia, dr. Bossersstraat 11, 's-Gravendeel.

Aanvang 21:00 uur, toegang gratis.

Contactinformatie:
Locatie: Partycentrum Concordia, Dr. Bossersstraat 11 te 's-Gravendeel
Organisator: Partycentrum Concordia
Telefoonnummer: 078-673 2992
Email:info@concordiasgravendeel.nl
Website:http://www.concordiasgravendeel.nl


Deel dit bericht met je vrienden!