logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Dorpsfeest Westmaas'
01sep 2018

Dorpsfeest Westmaas

Zaterdag 1 september 2018, van 16:00 uur tot 21:30 uur.

Het Dorpsfeest van Westmaas op zaterdag 1 september 2018, traditioneel aan het eind van de zomer, wordt ditmaal in een nieuwe, compacte vorm gehouden. De feestelijkheden beperken zich dit jaar tot activiteiten voor jong en oud op het kerkplein in het centrum van het dorp.

In de schaduw van de historische Dorpskerk (A.D. 1650) is daar tussen 16.00 en 21.30 uur tijd voor muziek, zang en theater, voor activiteiten voor de kinderen en voor eten & drinken.

Op het programma staan tussen 16.00 en 19.00 uur optredens van de zanger Jeroen Schipper, de lokale muziekband Zuidernesse, de Wanrooy Sisters uit Klaaswaal, het Dweilorkest Da Capo en de Theatergroep Studio on Stage.

Van 16.00 uur tot 21.30 uur is er bovendien een Drive in show met DJ Marco Reedijk van  Made Music. Even verderop in het dorp, aan de Van Koetsveldlaan, draait tijdens het Dorpsfeest de korenmolen Windlust van molenaar Ab Mulder. De molen is open voor bezichtiging.

Tussen 16.00 en 20.00 uur zijn er op het plein bij de kerk twee springkussens waarop de kinderen zich kunnen vermaken. Restaurant De Koningshoeve verzorgt gedurende het hele Dorpsfeest het eten en drinken. Voor het dessert zal de ijscokar van Annelies Elst van Loon uit ’t Wouw aanwezig zijn.

De Stichting Dorpsfeest Westmaas, die elke twee jaar het Dorpsfeest organiseert en ook de jaarlijkse Kerstmarkt voor haar rekening neemt, rekent voor het Dorpsfeest in een nieuwe formule opnieuw op veel belangstelling uit Westmaas en omgeving.

Contactinformatie:
Locatie: Kerkplein Westmaas


Deel dit bericht met je vrienden!