logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Taaltrefpunt in Numansdorp'
20jul 2018

Taaltrefpunt in Numansdorp

Iedere vrijdag, vanaf vrijdag 20 juli 2018, van 13:30 tot 15:30 uur.

Sprekenderwijs onze taal leren en tegelijkertijd anderen ontmoeten en de Nederlandse gewoontes beter leren kennen. Iedere vrijdagmiddag in de Buitensluis (café Amalia) organiseert de Bibliotheek het Taaltrefpunt, de ontmoetingsplek en gezellig uitwisselingsmoment voor nieuwkomers.

Tijdens het Taaltrefpunt kan je praten over allerlei onderwerpen zoals gezondheidszorg, onderwijs, werk zoeken of de Nederlandse cultuur. De kernwoorden zijn: ontmoeting, integratie en gezelligheid. Alle dorpsbewoners worden van harte uitgenodigd om te komen en mee te doen. Om samen met elkaar in gesprek te gaan. Er zijn is een gastvrouw en begeleidster aanwezig en er is koffie en thee. Dus aarzel niet om gezellig langs te komen. Het is leuk en nog nuttig ook!

Vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur is het eerstvolgendeTaaltrefpunt van het Taalhuis Hoeksche Waard (café Amalia) in Numansdorp. Het taaltrefpunt is bedoeld voor iedereen die bezig is met de Nederlandse taal en graag met anderen Nederlands praat over allerlei onderwerpen. Zo leer je andere mensen en nieuwe culturen kennen en verbetert de Nederlandse taalvaardigheid.

Contactinformatie:
Locatie: De Buitensluis (Café Amalia) in Numansdorp
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!