logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Mixed media expositie Pauline van Roon'
06jul 2018

Mixed media expositie Pauline van Roon

Van vrijdag 6 juli 2018 tot en met vrijdag 31 augustus 2018.

In de zomer van 2018 exposeert Pauline van Roon uit Strijen haar werk in het gemeentehuis van Korendijk. Mixed Media Art is een kunstvorm die nog niet eerder te zien was in dit gemeentehuis.

Pauline werkt met verschillende materialen en technieken. Haar decoratieve schilderwerk is opgebouwd uit diverse lagen, waardoor het de benodigde diepte krijgt om zo speciale effecten te creëren.

Creatief van jongs af aan

40 Jaar geleden hield Pauline zich bezig met de Hindeloperschilderkunst. Zij werkte toen al regelmatig in opdracht en gaf cursussen. Toen de hype van de volksschilderkunst afnam deed zij in haar beperkte vrije tijd van alles en nog wat op het creatieve vlak.

De laatste jaren houdt Pauline zich bezig met Mixed Media Art. Zij geeft ook nu weer workshops bij cursisten thuis, alwaar met eigen vrienden, in huiselijke sfeer, kunst vanuit gevoel kunst wordt gecreëerd.

Officiële opening

Donderdag 5 juli 2018, ’s avonds om 19.30 uur, vindt de opening van de expositie plaats. Anja van der Pol, nicht van Pauline en beoefenaar van de abstracte schilderkunst, zal de opening verrichten.

Graag nodigen wij u uit hierbij aanwezig te zijn. Wij verwelkomen u graag een kwartier van te voren in het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil.

Contactinformatie:
Locatie: Gemeentehuis Korendijk
Organisator: Gemeente Korendijk
Email:gemeente@korendijk.nl
Website:www.korendijk.nl


Deel dit bericht met je vrienden!