logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inspiratiemiddag Samen Ouder, met lezing van Hugo Borst' Foto: Lenny Oosterwijk
25mei 2018

Inspiratiemiddag Samen Ouder, met lezing van Hugo Borst

Vrijdag 25 mei 2018.

Samen zorgen voor een dementievriendelijke Hoeksche Waard, waarin iedereen veilig oud kan worden. Dat is de inzet van de gemeenten en ongeveer 20 organisaties die hiervoor de samenwerking zijn aangegaan.

Maar waarschijnlijk bent ú het die daar werkelijk voor zorgt. Omdat u bijvoorbeeld regelmatig een boodschap doet voor uw ouders, wekelijks kookt voor die buurman verderop in de straat, of verdergaande zorg levert aan een familielid. U bent dus de eerste persoon die opmerkt dat het met iemand niet meer zo goed gaat, een verwarde persoon helpt of zoekt naar ondersteuning bij uw eigen mantelzorgtaken.

Daarom wordt op vrijdag 25 mei 2018 in het Gemeentehuis van Oud-Beijerland een informatieve, inspirerende middag voor u georganiseerd waar verschillende organisaties, waaronder de Rabobank, Samen Dementievriendelijk, Veilig Thuis, Politie en het Odensehuis HW, workshops aanbieden.

Bovendien komt Hugo Borst een lezing geven. Hij schreef twee boeken naar aanleiding van zijn ervaringen met de Rotterdamse verpleegzorg in de periode dat zijn moeder dementie kreeg en is momenteel samen met Adelheid Roosen op NPO 2 te zien in een programma over dementie.

De middag wordt afgerond met een hapje en een drankje, zodat u nog even kunt napraten.

Wilt u zich aanmelden, ga dan naar www.welzijnhoekschewaard.nl. Daar vindt u meer informatie en het aanmeldformulier.

Helpt u mee om een veilige dementievriendelijke Hoeksche Waard te maken?

Contactinformatie:
Locatie: Gemeentehuis Oud-Beijerland
Organisator: Welzijn Hoeksche Waard
Telefoonnummer: 088-7308900
Website:http://www.welzijnhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!