logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie in gemeentehuis van Korendijk'
01mei 2018

Expositie in gemeentehuis van Korendijk

Van dinsdag 1 mei 2018 tot en met donderdag 28 juni 2018.

Werner Zander uit Oostvoorne exposeert in mei en juni 2018 in het gemeentehuis van Korendijk

Werner is regelmatig te vinden op het prachtige natuureiland Tiengemeten om ter plekke het landschap met zijn penseel vast te leggen. Een expositie in het gemeentehuis van Korendijk ligt dan ook voor de hand!

Olieverf

Als  kind  schilderde en tekende Werner veel. Later kwam het er niet meer van. Zo’n acht jaar geleden heeft hij het penseel opnieuw ter hand genomen. Werner heeft zich wegwijs laten maken in het gebruik van materialen en technieken. Ongeveer vier jaar geleden kwam hij tijdens een open dag in contact met kunstschilder Rinus Manschot. Werner schildert inmiddels wekelijks bij deze kunstschilder. Ook heeft hij een periode bij Robert Daalmeijer geschilderd om één en ander van het fijnschilderen op te steken.

Werner maakt hoofdzakelijk realistische landschappen in olieverf.  Hij vindt het heerlijk om in de vrije natuur te schilderen. Naast realistisch werk maakt  hij ook magisch realistische stillevens.

Openingstijden

U kunt de expositie bezichtigen van 1 mei tot en met 28 juni tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, ma t/m do van 08.30 – 16.30 en vr. Van 08.30 – 12.30 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Gemeentehuis Korendijk, Voorstraat 31 in Piershil
Organisator: Gemeente Korendijk
Website:www.korendijk.nl


Deel dit bericht met je vrienden!