logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Interactieve theatervoorstelling voor kinderen'
16mrt

Interactieve theatervoorstelling voor kinderen

Vrijdag 16 maart 2018 vanaf 13:00 uur.

Eens was er… een interactieve theatervoorstelling over sprookjes, tegenstellingen en vooroordelen.

In ‘Eens was er’ worden bekende verhaallijnen en archetypen gehusseld en verdraaid tot een heerlijke hutspot van sprookjes, waar niets is wat het lijkt.

De boswachter is onderweg naar het sprookjesbos. Daar is het vanavond groot feest! "Alle sprookjesfiguren zijn uitgenodigd om te komen dansen. En ik moet zorgen dat alles goed gaat. Willen jullie mij helpen?"

In het bos komen de kinderen allerlei sprookjesfiguren tegen, die anders blijken te zijn dan de boswachter heeft voorspeld. De grote boze wolf, is helemaal niet groot en boos. Zou de heks écht mensen in kikkers veranderen? En hoe zit dat met de brave Prins en die lieve Assepoes? Kom kijken! Dan kun je het met eigen ogen zien. We sluiten af met een spetterend dansfeest!

Kinderen tussen 4 en 6 jaar kunnen op vrijdag 16 maart om 13:00 de boswachter komen helpen bij het organiseren van dit dansfeest in het bos. De slingers worden opgehangen in de bomen van de bibliotheek in Oud-Beijerland Centrum.

Kosten voor deze interactieve theatervoorstelling, gespeeld door Frieda Rother, zijn 4 euro per kind en 3 euro met de biebpas (ouders en begeleiders mogen gratis mee naar het feest).

Meld je snel aan voor dit avontuur, want er is maar beperkt plaats, via de agenda van www.bibliotheekhoekschewaard.nl of bij een van onze medewerkers in de bibliotheken.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!