logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Praten en schrijven over kanker'
15mrt

Praten en schrijven over kanker

Donderdag 15 maart 2018 vanaf 20:00 uur.

KANKER, wie heeft er niet mee te maken (gehad)? Persoonlijk, partner, kinderen, ouders… of iets verder weg. We kennen toch allemaal wel iemand. Kanker heb je niet alleen wordt er wel gezegd. Ook als er mensen om je heen een vorm van kanker krijgen, doet dat iets met ons !  Hoe beïnvloedt dit je leven ? Bewust of onbewust.. direct of indirect..

Hierover praten, ventileren, spiegelen aan elkaar helpt ons om moed te houden, om staande te blijven, om het leven leuk te blijven vinden, en om door te kunnen gaan. Om een leidraad te hebben in deze gesprekken zal dit geleid worden door Yvonne Mallander.  Zelf ervaringsdeskundige en heeft hier een weg in gevonden om hier mee om te kunnen gaan, en om dit te delen en door te geven aan hen die daar behoefte aan hebben.

In een ontspannen sfeer, waar ruimte is voor een lach en eventueel ook een traan, krijgt iedereen de kans om stukje bij beetje zijn/haar verhaal te kunnen doen.  Door naar elkaar te luisteren, zonder oordeel, ondersteunen we elkaar en delen onze macht en onmacht.
Voor wie ?  Voor iedereen die met kanker te maken heeft, en behoefte heeft hier over te praten en te leren schrijven. Niet om medische adviezen te krijgen, wel voor een luisterend oor, en een plek om je verhaal kwijt te kunnen.

Eerst kennismaken?  Dat kan op 15 maart 2018 is er een informatie bijeenkomst in Rembrandt aan het Rembrandtplein 1 te Oud-Beijerland. Het start om 20.00 uur en kost € 5,00 inclusief koffie, thee en alle informatie.

Bij voldoende belangstelling zal er een workshop starten van 3 bijeenkomsten.

Voor informatie kunt u mailen met Yvonne Mallander ymallander@gmail.com

Graag opgeven tot 9 maart bij m.groothand@welzijnhoekschewaard.nl of 088-7308900.

Contactinformatie:
Locatie: Gebouw Rembrandt, Rembrandtplein 1 te Oud-Beijerland
Organisator: Welzijn Hoeksche Waard
Telefoonnummer: 088-7308900
Email:m.groothand@welzijnhoekschewaard.nl
Website:http://www.welzijnhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!