logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Schrijversbezoek Marlies Verhelst'
29jan

Schrijversbezoek Marlies Verhelst

Maandag 29 januari 2018, van 10:00 uur tot 11:00 uur.

Speciaal om de Nationale Voorlees Dagen te vieren biedt de Bibliotheek Hoeksche Waard een interactief programma voor peuters en kleuters aan in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum. Schrijfster Marlies Verhelst zal op maandagochtend 29 januari 2018 voorlezen en een interactieve voorstelling geven.

Marlies Verhelst is schrijfster van het populaire prentenboek ‘Feestmaal voor de Koning’. In de voorstelling neemt ze de kinderen aan de hand van het boek mee in de wereld van de jungledieren. Met dansen, zingen en grote dierenknuffels, waar de kinderen na afloop een foto mee mogen maken.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met (voor)lezen met kinderen. Het is belangrijk om van jongs af aan leesplezier te ontwikkelen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een kind dat een kwartier per week leest, per jaar maar liefst 1000 woorden extra aan zijn of haar vocabulaire toevoegt. Daarnaast ontwikkelt een kind door lezen een grote verbeeldingskracht en hier hebben ze hun leven lang profijt van.

Deelname aan dit programma kost € 2,00 per persoon. Dit geldt voor zowel volwassenen als kinderen. Aanmelden kan via het webformulier op www.debhw.nl.

Datum en tijd:

  • 29 januari, van 10:00 tot 11:00 uur, Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Steenenstraat 24)
Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve)
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!