logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Eerste hulp bij je sollicitatiebrief'
19jan

Eerste hulp bij je sollicitatiebrief

Vrijdag 19 januari 2018, van 09:30 uur tot 11:30 uur.

Onder de titel Walk & Talk organiseert De Bibliotheek Hoeksche Waard voor bezoekers laagdrempelige bijeenkomsten op het gebied van werk zoeken en vinden. Voor iedereen die op zoek is naar werk, of een andere baan. Op 19 januari 2018 is in de bibliotheek in Oud-Beijerland  “Eerste hulp bij je sollicitatiebrief”.

De komende bijeenkomst is op vrijdagochtend 19 januari in de Lindenhoeve in Oud-Beijerland van 9.30 uur tot 11.30 uur. Een ervaringsdeskundige en bibliotheekmedewerkers geven deze ochtend “Eerste hulp bij je sollicitatiebrief”. Samen wisselen we ervaringen uit en lichten we brieven door en kijken we waar je goed in bent en hoe je het beste uit de verf komt op de arbeidsmarkt.

De Bibliotheek Hoeksche Waard heeft elke maand een bijeenkomst over zoeken en vinden op de arbeidsmarkt. Hier wordt aan iedereen die van baan wil veranderen of werk zoekt de kans geboden om ervaringen te delen. Bovendien krijgen de deelnemers tips en suggesties die helpen om zich goed te presenteren en een geschikte baan te vinden.

Deze bijeenkomst heeft als ondertitel dé koffiepauze voor werkzoekenden. Walk&Talk is een laagdrempelige bijeenkomst waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is om ervaringen uit te wisselen met andere werkzoekenden. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk of een andere baan.

Eerste hulp bij je sollicitatiebrief 19 januari van 9.30 uur tot 11.30 uur | toegang gratis | Bibliotheek Hoeksche Waard in De Lindenhoeve | Steenenstraat 24 | 3262 JM Oud-Beijerland. Graag vooraf aanmelden via www.debhw.nl of in de Bibliotheek.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve)
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!