logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Helende Kiné Yoga'
15jan

Helende Kiné Yoga

Maandag 15 januari 2018, van 20:15 uur tot 21:15 uur.

Bij het verlies van een dierbare kan het zijn dat je niet alleen mentaal maar ook lichamelijk vast komt te zitten. Spanningen en emoties zetten zich vast in je lichaam. De energie stroomt minder goed door, de ademhaling wordt oppervlakkiger, het hoofd is onrustig, de weerstand neemt af. Het lichaam is in feite de spiegel van je emoties en gedachten.

Dit helpt natuurlijk helemaal niet als je na een zwaar verlies er weer bovenop probeert te komen. En zo kun je makkelijk in een situatie terecht komen waarin je lichaam en geest gewoonweg niet meer willen en je niet meer vooruit te porren bent.

Klinkt dit bekend? Dan kan helende Kiné Yoga u helpen deze vicieuze cirkel te doorbreken zodat u weer grip kunt krijgen op uw geest, uw lijf en uw leven.

U kunt zich voor de lessen tot 12 januari aanmelden bij m.groothand@welzijnhoekschewaard.nl of bellen met Welzijn Hoeksche Waard: 088-7308 900.

De lessen zijn van  20.15-21.15 uur in Rembrandt aan het Rembrandtplein 1 te Oud-Beijerland en kosten € 40,00. Het start op 15 januari 2018 bij voldoende deelnemers.

De lessen zijn toegankelijk voor beginners en de oefeningen kunnen waar nodig worden aangepast, zodat ook fysiek beperkten er met plezier aan kunnen deelnemen.

Contactinformatie:
Locatie: Gebouw Rembrandt, Rembrandtplein 1 te Oud-Beijerland
Organisator: Welzijn Hoeksche Waard
Telefoonnummer: 088-7308900
Email:m.groothand@welzijnhoekschewaard.nl
Website:http://www.welzijnhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!