logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Start cursus Spiritualiteit & Bewustwording'
12jan

Start cursus Spiritualiteit & Bewustwording

Vrijdag 12 januari 2018.

Op vrijdag 12 januari 2018 start voor de tiende keer de cursus Spiritualiteit & Bewustwording in centrum Spiritual Balance in Strijen. Deze cursus, waarin informatie wordt aangereikt om bewuster met het leven om te gaan door het verbreden van uw inzichten, bestaat uit vier maandelijkse vrijdagavonden.

De inhoud bestaat uit informatie uit de spiritualiteit, filosofie en wetenschap. Iedere avond bestaat uit een lezing - pauze - vraag & antwoord.

Thema's : Natuurwetten (de Veda's), Spirituele en maatschappelijke realiteit, Wet van de reïncarnatie, Spiegelleer, Geesten en geleidegeesten, Stervensprocessen, fysiek en spiritueel, Wedergeboorte, Chakra's, Nadieslijnen, etherisch zenuwstelsel

Deze thema-avonden worden gegeven door R. van Zanten, bekend van lezingen, publicaties en tv-programma's met betrekking tot deze onderwerpen. Gezien de inhoud en  de thema's van de avonden is het beslist aan te raden om alle avonden te volgen zodat de samenhang van het "grote geheel" steeds duidelijker wordt.

Kosten voor de gehele cyclus bedragen € 85,00, inclusief de consumpties.

Aanmelden kan via info@spiritualbalance.nl of via tel/sms/app op 06-53518321 of tel 078-6735893.

Contactinformatie:
Locatie: Boompjesstraat 27, Strijen
Organisator: Spiritual Balance
Telefoonnummer: 06-53518321
Email:info@spiritualbalance.nl
Website:http://www.spiritualbalance.nl


Deel dit bericht met je vrienden!