logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inzameling oud papier'
06jan

Inzameling oud papier

Zaterdag 6 januari 2018 vanaf 08:00 uur.

Op zaterdagmorgen 6 januari 2018 halen leden van de muziekkorpsen Juliana en NLS oud papier op in de straten van ons dorp.

Gelieve het papier opgebonden of in dozen aan de straat te zetten, zodat het gemakkelijk mee te nemen is. Het neerzetten van het oud papier is op eigen risico. Wij verzoeken u dringend, wanneer het papier om een of andere reden is blijven staan, zelf uw papier weer binnen te halen.

NLS

De oudpapier container van Fanfarekorps Na Lang Streven staat van zaterdag 6 januari tot en met maandag 8 januari aan de Mijlweg (ter hoogte van Installatiebureau Barth).

Oud papier kan daar worden gebracht op zaterdagmorgen 6 januari (tussen 9.30 en 11.30) en op maandagavond 8 januari (van 18.15 tot 19.30).

Op zaterdagmorgen 6 januari zal NLS tevens (tussen 9.00 en 11.30) oud papier ophalen in de volgende straten van het dorp:

  • in de bloemenbuurt: Korte Smidsweg, Lavendelpad, Narcis-, Jasmijn- en Leliestraat, Crocus-, Viool-, Meidoorn-, Lis- en Gladioolerf, Tulp-, Dahlia-, Anjer-, Seringen- en Azaleastraat;
  • in de vlasbuurt: Van Groningenstraat (vanaf kruising Vezelstraat) tot en met Vlasstraat (tot kruising Hekelstraat), Damast- en Batiststraat, Dauwroot-, Boot-, Schelf- en Schrankstraat;
  • en verder in de Constantijn-, Friso- en Alexanderstraat (beneden) en het Weegje.

Juliana

De leden van Showkorps Juliana nemen vanaf 8:00 uur de overige straten van het dorp voor hun rekening. Let wel: alleen als het weer meewerkt.

Tevens is er de mogelijkheid om op deze zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur en op elke maandagavond (uitgezonderd feestdagen) tussen 18.30 en 20.00 uur het oud papier zelf te brengen bij de container op het erf van de familie Barendregt aan de Dirk Barthweg, linksachter in de straat.

Inzameldagen 2018

3 februari, 3 maart, 7 april, 12 mei, 9 juni, 14 juli, 25 augustus, 22 september, 20 oktober, 17 november en 15 december.

Contactinformatie:
Locatie: 's-Gravendeel
Organisator: Leden muziekkorpsen NLS en Juliana


Deel dit bericht met je vrienden!