logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie Marianne Blok'
02jan

Expositie Marianne Blok

Van dinsdag 2 januari 2018 tot en met woensdag 28 februari 2018.

In januari en februari 2018 presenteert Marianne Blok uit Mookhoek voor de eerste keer haar kunstwerken in een expositie. Gemeente Korendijk is verheugd dat Marianne Korendijk de primeur gunt en het gemeentehuis heeft uitgekozen om haar werk aan het publiek te tonen.

Wie is Marianne Blok?

Marianne Blok, geboren en getogen in Gouda, woont sinds 2006 met veel plezier in de Hoeksche Waard. Op haar 36ste begon zij met portret tekenen. Ze is geheel autodidact en heeft geen enkele kunstopleiding genoten. Marianne is echter wel gezegend met kunstzinnige genen. Haar opa, oom en moeder waren kunstschilders.

Op een gegeven moment kreeg Marianne het gevoel dat ook zij kunstzinnig aan de slag moest. Zij tekende al snel in opdracht en stond regelmatig met haar portretten op braderieën. Later is zij net als haar familieleden gaan schilderen.

Sinds 2016 is Marianne aangesloten bij de Hoeksche Waardse Kunstenaars (HWK). Zij is zich bij HWK gaan toeleggen op abstracte kunst. Portret van mens en dier, afgewisseld met abstract, is voor haar op dit moment de perfecte combinatie. Marianne wil met haar werk de gelijkenis treffen, ontroeren en beroeren.

Waar te zien?

Naast haar expositie in het gemeentehuis zijn haar abstract schilderijen in afwisselende samenstelling regelmatig te zien in de “Kunstkijk “ in Oud Beijerland.

Contactinformatie:
Locatie: Gemeentehuis Korendijk, Voorstraat 31 in Piershil
Organisator: Gemeente Korendijk
Email:gemeente@korendijk.nl
Website:www.korendijk.nl


Deel dit bericht met je vrienden!