logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kerstmarkt in Westmaas'
09dec 2017

Kerstmarkt in Westmaas

Zaterdag 9 december 2017, van 16:00 uur tot 21:00 uur.

De Kerstmarkt  in Westmaas wordt op zaterdag 9 december 2017 van 16.00 tot 21.00 uur gehouden op en rond het kerkplein bij de Dorpskerk aan de Breestraat. Op dat moment zal de grote verlichte kerstboom, die de gemeente Binnenmaas elk jaar in de kernen plaatst, op het kerkplein staan. In de kersttijd wordt ook altijd de Dorpskerk aangelicht. Het kerkplein wordt tijdens de Kerstmarkt verlicht met lampjes.

In die sfeervolle omgeving komen weer diverse kramen te staan waar allerlei waren en artikelen worden aangeboden die te maken hebben met de wintertijd en het naderende kerstfeest, zoals, glühwein en andere bij het seizoen behorende hapjes en drankjes, kerstartikelen en -cadeautjes, enz.

Net als voorgaande jaren is de Dorpskerk open. De kerk zal dan al versierd zijn voor de komende kersttijd en binnen vinden muzikale optredens plaats van enkele accordeonisten, de organisten Jaco Schipper en Teun Wols en het jachthoornensemble Polderluid, dat ook buiten op het kerkplein stemmige muziek zal maken.

Aan het begin van de kerstmarkt is er, ’s middags van 16.00 tot 18.00 uur, in gebouw De Munnik een speciaal programma voor de kinderen.

Contactinformatie:
Locatie: Kerkplein dorpskerk Westmaas


Deel dit bericht met je vrienden!