logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop kennismaken met Virtual Reality'
23nov 2017

Workshop kennismaken met Virtual Reality

Donderdag 23 november 2017, van 19:30 uur tot 21:00 uur.

In de Week van de Mediawijsheid (17 t/m 24 november 2017) organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard de workshop ‘kennismaken met Virtual Reality (VR)’. Wie nieuwsgierig is naar wat Virtual Reality precies is kan het zelf uit komen proberen. De workshop is speciaal voor volwassenen.

Virtual reality is een computer gesimuleerde omgeving waar je wordt ondergedompeld in een levensechte ervaring. Zo kan men bijvoorbeeld rondkijken op de mooiste plekken ter wereld, ‘zwemmen’ in de schoonheid van de oceaan of een ritje maken in een achtbaan. Tijdens de workshop kan het allemaal uitgeprobeerd worden en wordt aandacht besteed aan het maken van foto’s in VR. Met een overzicht van de leukste apps en je eigen VR bril kan iedereen na de workshop thuis verder aan de slag. Let op: voor deze workshop dient de deelnemer zelf een Smartphone mee te brengen.

De workshop ‘kennismaken met Virtual Reality (VR)’ is op donderdagavond 23 november van 19.30 tot 21.00 uur in de bibliotheek Oud-Beijerland Centrum. Deelname kost € 7,50 of € 5,00 met je biebpas. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via het online aanmeldformulier op www.debhw.nl of in een van de bibliotheekvestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard.

Jaarlijks organiseert Mediawijzer.net de Week van de Mediawijsheid. Een week vol activiteiten door heel Nederland georganiseerd samen met het netwerk van Mediawijzer.net, waarbij het belang van mediawijsheid maatschappelijk wordt geagendeerd bij diverse doelgroepen, zoals kinderen/jongeren, ouders, politiek en het onderwijs. Dit jaar vindt de Week van de Mediawijsheid plaats van 17 tot en met 24 november 2017.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!