logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'Documentaire Unheimisch'
15nov 2017

Documentaire Unheimisch

Woensdag 15 november 2017 vanaf 20:00 uur.

In de documentaire over reïncarnatie, onderdeel van de levensbeschouwelijke serie "Heilig Vuur" (NCRV, 2000),  getuigen Bram Vermeulen en Rob van Zanten van hun vorige leven als soldaat tijdens de Eerste Wereldoorlog. Door de talloze en indringende reacties is aansluitend de documentaire "Unheimisch"gemaakt die op woensdag 15 november, 20.00 u op groot scherm wordt vertoond. Helaas overleed Bram voordat deze documentaire volledig was afgerond.

Acteur Jeroen Biegstraaten reist af naar Frankrijk en ontmoet daar de drie mannen die centraal staan in deze documentaire; 3 mannen die weten dat zij tijdens de Eerste Wereldoorlog in de loopgraven van Noord-Frankrijk hebben gevochten. Hun zoektocht naar hun eigen verleden, identiteit en geestelijke gezondheid doet ze veelvuldig over Frankrijks oude slagvelden zwerven. De aangrijpende  verhalen en extreme getuigenissen maken duidelijk hoe trauma's uit het verleden, over levens heen, mensen kunnen beïnvloeden in hun functioneren in het dagelijks leven van nu.

Dit verhaal over reïncarnatie wordt ingeleid door één van de geïnterviewden in de documentaire; hij vertelt voor aanvang over het belang van zijn samenwerking met Bram Vermeulen en waarom de documentaire gemaakt is. Na afloop van de vertoning is er alle gelegenheid voor het publiek om hun vragen aan hem te stellen.

  • Datum: woensdag 15 november 2017, 20.00 uur
  • Locatie: centrum Spiritual Balance, Boompjesstraat 27, Strijen Toegang € 20,00 incl consumpties

Aanmelden is noodzakelijk; dit kan via info@spiritualbalance.nl of via 078-6735893 of 06-53518321

Contactinformatie:
Locatie: Boompjesstraat 27, Strijen
Organisator: Spiritual Balance
Telefoonnummer: 06-53518321
Email:info@spiritualbalance.nl
Website:http://www.spiritualbalance.nl


Deel dit bericht met je vrienden!