logo 's-Gravendeel

Digitaal dorp
's-Gravendeel

Alles over 's-Gravendeel...
Afbeelding bij agendaitem: 'BoekStartfeest in Oud-Beijerland'
10nov 2017

BoekStartfeest in Oud-Beijerland

Vrijdag 10 november 2017, van 14:00 uur tot 17:00 uur.

Om BoekStart te vieren organiseert de Bibliotheek Hoeksche Waard op 10 november 2017 een BoekStartfeest in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum. (Groot)ouders en hun (klein)kindje zijn van harte welkom voor een muzikale workshop en een foto met Billy de BoekStartbeer. Deze middag is leuk voor alle kinderen van 0 t/m 4 jaar.

Kindjes en hun ouders, grootouders of oppas kunnen tijdens het feest meedoen aan de muzikale workshop ‘Retteketet… baby- en peuterpret. Er worden liedjes gezongen met gitaarmuziek, de kindjes krijgen geluidjes te horen en ze bekijken een boek. Op het eind mag iedereen een muziekinstrumentje uitproberen. Het feest is van 14.00 tot 17.00 uur en op deze middag wordt de workshop tweemaal gegeven. De hele middag is gratis.

Dat baby's van muziek houden lijken we instinctief aan te voelen. We neuriën, zingen en wiegen baby's wanneer ze onrustig zijn en zetten een muziekdoosje aan of zingen een liedje bij het slapen gaan. Bij het ouder worden blijft deze liefde voor muziek vaak in stand. Peuters zijn over het algemeen dol op liedjes luisteren en zingen en dansen. Naast het kalmeringseffect en het plezier is bezig zijn met muziek ook nog eens leerzaam. Het stimuleert de taal- en klankontwikkeling, waardoor kinderen automatisch bezig zijn met het leren praten.
Kindjes kunnen op de foto met de vrolijke BoekStartbeer. Billy de BoekStartbeer is fotogeniek, dol op kinderen en heel de middag aanwezig. De gemaakte foto’s worden naderhand kosteloos digitaal toegestuurd.

Tijdens het BoekStartfeest is het voor ouders mogelijk om gelijk hun kleintje in te schrijven bij de bibliotheek. Dit is gratis en men krijgt ook nog een leuk cadeautje mee. Bij het cadeau zitten onder andere twee babyboekjes en een folder over voorlezen.

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum (Lindenhoeve)
Organisator: Bibliotheek Hoeksche Waard
Email:info@debhw.nl
Website:http://www.bibliotheekhoekschewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!